Autor: 021.rs

Novi Sad
10.05.2017.
11:17 > 09:02
Garaža ili drugi poslovni objekat mogao bi da bude izgrađen na prostoru trenutnog sedišta gradske inspekcije u Ulici Dimitrija Tucovića, kod stadiona "Karađorđe".
  • deda

    11.05.2017 13:36
    taj plan sa stadionom su prvo gurale neke njuske u vreme ds vlasti, kanda su preleteli u medju vremenu pa se opet vrte oko njega, kome smeta stadion tu gde je, i sto bi ga selili, za sadasnje prilike taman je i gde je i koliki je
  • Jacovitti

    11.05.2017 07:49
    Te taj most preko Dunava, te mostić za Ribarac, te autoput do Šapca, te tunel kroz F.goru, te kanal do Srema, te podzemne garaže, ta nadzemne, te ... JBT, nije li to malo preveiše za nejaka pleća naših gradskih maštara? Pogotovo što su nam sve ulice "ravne" ko turska kaldrma, pa dok vozimo nema stiskanja zuba - inače odoše! U ovom gradu (ako je više uopšte grad!) jedino uspevaju tržni centri i privatna stambena izgradnja bez zelenila i parkinga...
  • Perica

    11.05.2017 07:22
    #####
    Predlog;Podignite jedan nivo iznad Bulevara Oslobođenja.Od Tucevića do Lazara.
    Parkinga koliko ti srce želi! Kad može Metro Gore što nebi i parking.
    Dalje nek razrade STRUĆNJACI za BETON!Ne mogu ja sve sam!?
    PS.Lići na Stonogu ili Pauka a na leđima naši Ljubimci...
  • Djuroo

    10.05.2017 12:39
    Molim?
    A gde je armatura u betonu???Molim vas,uradite to kako valja,kao i sve sto ste do sada radili i gradili,da mogu buduce generacije da uzivaju u arhitektonskim cudima danasnjih genijalaca:-):-):-)(SARKAZAM!)
  • stanar

    10.05.2017 12:01
    Čitam ove komentare i prosto ne mogu da verujem sa u ovom našem gradu ima toliko slučajeva za posmatranje. Ljudi su konstantno nezadovlji nečim, sve im smeta, uvek su protiv, čak kada je i jedan ovako smislen i prihvatljiv predlog tema. Elem, svi mi koji živimo u tom delu grada, slažemo se da kao stanari imamo problem parkiranja, pogotovo kada su neke utakmice ili sportske manifestacije. Čak ne pomaže ni blokovsko parkiranje...te je po meni kao stanaru iz tog dela grada ovo jedan smislen predlog, kojeg u potpunosti podržavam.
  • Pas Grbavičar

    10.05.2017 11:29
    @besan ker

    Pa, to se još od vremena "šećerka" dok je bio u Voši, zna!
    Stadion se seli na klisu!
    Spajanje sa postojećim sportskim centrom!
    Čekaj još jedno 5 godina, biće tako.
  • Rade

    10.05.2017 11:27
    Stadionu i nije mesto tu grad ga je progutao premestiti ga na periferiju sa dovoljno parkinga oko njega i jednostavnim prilazom sa auto puta
  • Joka

    10.05.2017 11:06
    Pa da, kako bi bolje prodali stadion, prvo prostor treba rasparčati. Napraviti prostor za automobile je apsolutni prioritet gradskih vlasti koji uživaju u svojim kućama na sremskoj strani okruženi prirodom.A vi se narode gušite u gradu bez ijednog drveta...
  • slaninar zapad

    10.05.2017 10:50
    @alkoholičar
    A da ti taj central park ipak naprave tamo gde je gradska deponija pa ti slobodno pijan puštaj zmajeve. Dalje prste od stadiona Vojvodine koji se iz nebuloznog razloga zove po brkatom vojskovođi koji ima veze sa Vojvodinom koliko i Ronald Regan.
  • besan ker

    10.05.2017 10:46
    Dosetili se naprednjački umovi kako na mala vrata da se reše stadiona. Najpre ga sa svih strana zaklone objektima više spratnosti, pa će u jednom trenutku da se ispostavi da stadion ne zadovoljava minimalne bezbednosne propise, pa će opet da se pokrene ideja o selidbi na Klisu ili ne znam gde, a u tom trenutku uleću lešinari koji već godinama merkaju ovu lokaciju. Neka neko pajacima iz gradske vlasti "otvori oči" i na fin način im kaže da postoji barem dvadeset lokacija u gradu na kojima je garaža potrebnija, i neka svoje pranje para ne obavljaju preko leđa FK Vojvodina koji je u poslednjih 25 godina dovoljno opljačkan i degradiran. Da rezimiram - stadion ostaje tu gde jeste, a vi vaš "Novi Sad na vodi" pravite na nekom drugom mestu.
  • ALUMNI

    10.05.2017 10:14
    A NOVI KARAĐORĐE
    to teško, ceo politički vrh ovoga grada je svoje glave davno stavio u bg guzice......
  • Kaja

    10.05.2017 09:28
    Kada ćemo pročitati vest da je u planu ozelenjavanje neke površine odnosno izgradnja parka????
  • ja

    10.05.2017 09:26
    Imajući u vidu da je Veliki Vođa - Koordinator svih srpskih tajnih Službi izjavio da nije u stanju da se izbori sa kriminalom u sportu, taj stadio bi trebalo premestiti negde na periferiju grada, najbolje negde u blizini autoputa Subotica-N.Sad-Beograd. A na sadašnjem mestu napraviti "novosadski Central park" - isklučivo kao pešačku zonu u kojoj bi jedini sport bilo recimo puštanje zmajeva za decu i tome slično. Tako bih i ja pod stare dane mogao do prodavnice da kupim flašu vina a da me prodavci ne maltretiraju zabranom točenja zbog utakmica na koje ni ne idem.
  • Zivan

    10.05.2017 09:18
    Zgrada inspekcije je nekadašnja administrativna zgrada "" Elektrovojvodine" i trebalo bi da bude deo zaštićenog objekta, budućeg muzeja energetike...
    Jedino rešenje je je ograničenje automobilskog saobraćaja u širem centru Novog Sada i preorijetacija na javni prevoz, šinski prevoz i bicikl...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna